Suomen Laiturikauppa Oy

PARHAAT LAITURIT MEILTÄ

Laituri on rannan kruunu. Se on paikka, missä kesä otetaan vastaan ja missä kesästä nautitaan. Siihen kiinnitetään veneenmuotoisia unelmia, sille tullaan ja siltä lähdetään turvallisesti. Valmistaudu kesän parhaisiin hetkiin tilaamalla ilmainen laiturikatselmus omaan rantaasi! Suunnittelemme ja valmistamme jokaisen laiturin yksilöllisesti paikan, käyttötarkoituksen ja olosuhteiden mukaan. Kotimaisin voimin, tietysti.

Me hoidamme suunnittelun, luvat, 3D-kuvat ja koko sen prosessin, minkä yksilöllisesti mietitty laituriratkaisu edellyttää. Valmistamme, asennamme ja huollamme laiturisi sekä tarvittaessa kohennamme vaikka koko mökkiympäristön. Me teemme – sinä nautit!

Ota yhteyttä

Myynti ja asiakaspalvelu:  +358 44 722 7790

Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen katselmuskäynti. Kaupan päälle saat rantojen parasta palvelua ja laituritaiturin ammattitaidon.

Myymälämme

Turussa osoitteessa Ulpukkasuontie 5 on avoinna ma – pe 9-17, la sopimuksen mukaan ja aina kun ollaan paikalla. Myymälämme ja tehtaamme on suljettuna 15.-28.7.2024. Ystävällinen asiakaspalvelumme kuitenkin palvelee tämänkin ajan numerossa +358 44 722 7790. Aurinkoista kesää!