Voita Laiturijuhlat!

Suomen Laiturikaupasta heinäkuun 2019 loppuun mennessä laiturin ostaneiden kesken arvotaan 3000 euron arvoiset Laiturijuhlat!

Kuvittele itsesi kauniiseen suomalaiseen kesäiltaan. Aurinko ei osoita laskemisen merkkejä ja seisot paljain jaloin upouudella, sinun rantaasi sovitetulla laiturilla ottamassa vastaan shortseissa ja kesämekoissa saapuvia ystäviäsi. Grilli tirisee. Bändi on valmiina illan musisointiin, mutta istuu vielä hetken laiturin reunalla heilutellen jalkojaan.
Baarimestari sekoittelee juuri tätä hetkeä varten sekoiteltuja juomia. Toivotat viileä lasi kädessä sekä vieraat että uuden laiturin tervetulleeksi. Bändi aloittaa: ”Kun mä sinut kohtasin, oli ilta ihanin…”

Tämä kaikki voi olla totta. Juuri sinulle!

Osallistu Suomen Laiturikaupan arvontaan, jossa kaikkien 31.7.2019 mennessä Suomen Laiturikaupasta laiturin ostaneiden kesken arvotaan Laiturijuhlat.
Juhlien arvo on 3000 euroa. Maksimiosallistujamäärä on 10 henkilöä. Heille tarjotaan ruoat ja juomat sekä bändin 2 x 45 minuutin setit illan aikana. Laiturijuhlat pidetään elokuun 2019 aikana.

HUOM!

* Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi, eikä sitä voi jakaa eteenpäin.

* Laiturijuhlat arvotaan kaikkien tammikuun – heinäkuun 2019 välisenä aikana laiturin ostaneiden kesken.

* Juhlat järjestetään elokuun 2019 aikana, vaikka laituri ei olisi valmis.

* Arvonnan voittaja sitoutuu siihen, että Laiturijuhlista julkaistaan tunnelmapaloja sosiaalisessa mediassa.

* Juhlijoiden maksimiosallistujamäärä on 10 henkilöä.

Nyt jos koskaan kannattaa hankkia laituri!