10 kommenttia sivulla “Kokemuksia”

 1. Anne ja Petri

  Kiitos laadukkaasta laiturista, olemme todella tyytyväisiä. Suuri kiitos asennuksesta Mika Vataselle tiimeineen Pielisen rannalla vuonna 2019. Viime talvena laituri liikahti ja pari päivää sitten saimme soitettua Mikalle, että ehtisikö hän käydä katsomassa mitä laiturille voisi tehdä. Kävipä niin, että Mika tiimeineen saapui parin tunnin päästä soitosta ja laituri on jälleen paikallaan. He sattuivat olemaan asennushommissa lähirannalla. Eipä niin hyvää ja nopeaa palvelua ole saatu koskaan!! KIITOS!

 2. Jari Haavisto

  Suuri kiitos Villelle ja loistavalle asentajatiimille UPEASTA LAITURISTA JA TERASSISTA ! Projekti eteni aikataulun mukaan ja lopputulos on HUIPPULAATUA !
  Myrskyt ja jäämassat eivät olleet vaikuttaneet mitenkään uuteen laituriimme. Aikaisemmin jouduimme joka kevät pitämään laiturinkorjaustalkoot, kun jäät murjoivat laiturin rikki. Ensimmäistä kertaa tänä keväänä laiturimme oli paikoillaan juuuri niin kuin oli asennettukin, eikä mitään korjauksia tarvinnut tehdä.
  SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI SUOMEN LAITURIKAUPAN ASIANTUNTEVAA PALVELUA KAIKILLE !

 3. Sari ja Jorma

  Meille saapui Kustavissa rantaan 8.4. kevätmyrskyssä Janne K Suomen Laiturikaupasta. Tuuli oli päälle 10 m/s suoraan takaa mutta siihen vaan se betoniponttoni asettui räntäsateessa kohdalleen. Oli huikea osoitus Jannen motivaatiosta ja osaamisesta. Laiturikaupan teko sujui kaikin puolin hienosti jo viime kesänä valmiiksi tälle keväälle. Suosittelemme vahvasti ihan kenelle vaan, joka haluaa hyvä laiturin vaivattomasti.

 4. Vesa Innamosta

  Uuden betoniponttoonilaiturin asennus ja vanhan laituriromun purku ja pois-siirto tapahtuivat
  todella rivakasti. Lopputulos oli aivan optimistisimpien mielikuvieni mukainen.
  Olen tyytyväinen.

 5. Erkki Rämö

  Tukeva raskasbetoniponttonilaituri kelluu nyt paikallaan.

  Oli mukava tehdä kauppaa Suomen Laiturikaupan kanssa, kun henkilökunnalla on kokemusta ja näkemystä laiturirakentamiseen.
  Työ on laadukasta ja ammattimaisesti toteutettu sekä Suomen Laiturikaupan että VL-Yhtymän asennusryhmän osalta.

  Kaikilla Suomen Laiturikaupan tekijöillä oli halu saada onnistunut lopputulos ja sellainen saatiin.

 6. Paajanen, Turku

  Saumatonta yhteistyötä Suomen Laiturikaupan ja Saariston kaivonporauksen kesken laiturin asennuksessa ja ruoppauksessa. Asennuksen jälkeen tajusin, että tämä olisi pitänyt tehdä jo 10 vuotta sitten. Todella vakaa laituri.

 7. N. Åkerlund

  Laituri toimitettu ja asennettu. Työntekijöiden sekä lopputuloksen erinomaisuus tekivät vaikutuksen. Tyytyväinen asiakas kiittää.

 8. Aki Renkajärveltä

  Suuret kiitokset hienosta laiturista Renkajärvelle vielä näin jälkikäteen! Ylitti odotuksemme! Mukavaa kesää!

 9. Elastinen

  MTV3 :lla alkanut Laurin talot -ohjelma seuraa kymmenen jakson ajan kuinka Ylösen Lauri suunnittelee ja toteuttaa neljä Suomessa täysin ennennäkemätöntä taloa. Muun muassa Duudsoneista tutulle Jarpille ja Aleksi Valavuorelle -ja mulle! Oman taloni rannan kruunaa Suomen Laiturikauppa Oy:n toimittama tukeva laituri, jonka ansiosta merelle lähteminen käy näppärästi ja veneen kiinnittäminenkin on helppoa ja nopeaa. Yhteistyö Villen ja muun asennusporukan kanssa sujui saumattomasti ja työn laadusta annan täydet pisteet. Nyt ei puutu enää kuin kesä ja aurinko!”

 10. Timo

  Haluan kiittää Villeä ja kumppaneita laadukkaasta palvelusta! Kaksi laituriprojektia Suomen Laiturikaupan kanssa takana, ja voin vakuuttaa että homma toimii. Molempien työmaiden aikataulut pitivät, työn laatu loistavaa, hinta pysyi sovittuna ja loppusiivous suoritettiin pyytämättä. Suosittelen!

Kerro kokemuksesi

Your email address will not be published. Required fields are marked *