Uusi tuotelinjamme Floating Finland tarjoaa innovatiivisia kelluvan rakentamisen palveluja. Kelluva rakentaminen kasvattaa voimakkaasti suosiotaan Suomessa ja maailmalla. Veden päälle rakentamalla voidaan ratkaista useita ongelmia, joita perinteisestä rakentamisesta aiheutuu ympäristöön herkillä ja ainutlaatuisilla ranta-alueilla.

Kelluva rakentaminen ratkaisee myös tilaongelmia esim. tiiviisti rakennetuissa kaupunkiympäristöissä. Veden päälle voidaan jopa Suomen olosuhteissa rakentaa turvallisesti ja kestävästi melkein mitä tahansa: uima-altaita, saunoja, mökkejä, asuin- ja liikerakennuksia.

Floating Finlandin // FD pool on ympärivuotiseen käyttöön suunniteltu kelluva uima-allas. Allas on ns. infinity pool, eli altaan vesi on kannen tasolla. Allasveden suodatusjärjestelmä mahdollistaa uimisen ilon silloinkin kun luonnonvesissä on esimerkiksi sinilevän vuoksi mahdotonta uida. Allas voidaan täyttää myös merivedellä. Altaan lämmittämiseen voidaan käyttää sähköä, ilmalämpöpumppua tai hyödyntää vesistöstä kerättävää lämpöä.

// FD pool toimii lisäksi tukevana venelaiturina. Kohde suunnitellaan aina yksilöllisesti vastaamaan asiakkaan toiveita sekä rannan ja maaston vaatimuksia.

Mitat: alkaen 16 x 6 m
Altaan koko: 8 x 3 m

Lue lisää: https://floatingfinland.fi/